در هنگام درج آیتم یا مورد در منو میتوانید انتخاب کنید که حاوی کدامین مواد اولیه آلرژی زا میباشد. به این ترتیب مشتری با مشاهده آیکن یا نمادک ماده اولیه در توضیحات مورد میتواند از سفارش بپرهیزد یا در صورت وجود این آپشن در رستوران، ماده اولیه آلرژی زا همراه غذا قرار نگیرد.
نکته مهم!
توجه فرمایید انتخابماده اولیه در تنظیمات مورد، به معنی آن است که غذا حاوی آن ماده اولیه میباشد، نه برعکس.
به عنوان مثال سالاد ناپولی حاوی عسل میباشد، لذا در هنگام درج این آیتم در فهرست مواد آلرژی زا گزینه عسل را مانند تصویر زیر تیک میزنیم.