منو

آلرژی یا حساسیت

Estimated reading: 1 minute 1703 views

تعریف مواد اولیه آلرژی زا

در هنگام درج آیتم یا مورد در منو میتوانید انتخاب کنید که حاوی کدامین مواد اولیه آلرژی زا میباشد. به این ترتیب مشتری با مشاهده آیکن یا نمادک ماده اولیه در توضیحات مورد میتواند از سفارش بپرهیزد یا در صورت وجود این آپشن در رستوران، ماده اولیه آلرژی زا همراه غذا قرار نگیرد.

نکته مهم!

توجه فرمایید انتخاب ماده اولیه در تنظیمات مورد، به معنی آن است که غذا حاوی آن ماده اولیه می‌باشد، نه برعکس.

به عنوان مثال سالاد ناپولی حاوی عسل میباشد، لذا در هنگام درج این آیتم در فهرست مواد آلرژی زا گزینه عسل را مانند تصویر زیر تیک میزنیم.

allergens آلرژی یا حساسیت غذای محتوی بهترین نرم افزار مدیریت رستوران

آنچه در خروجی به کاربر نمایش داده میشود

Leave a Comment

اشتراک گذاری مقاله

آلرژی یا حساسیت

لینک صفحه

محتویات